TRE ryhmät

TRE®-RYHMÄT KAJAANISSA, KEVÄTKAUSI 2018

Kuvassa vasemmalta Kajaanin sertifioidut TRE-ohjaajat Barbara, Sara, Kirsi, Heikki ja Sonja. Kuvasta puuttuu Elsa.

– avoimet ryhmät tiistaisin ja sunnuntaisin

 SYKSYN TAPAAMISAJANKOHDAT PÄIVITETÄÄN ELOKUUN AIKANA

 

Tension & Stress Releasing Exercises (TRE®) on harjoitussarja, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Harjoitus käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. Harjoitusliikkeet ovat helppo oppia ja niiden vaikutukset ovat nopeasti havaittavissa.

 

KENELLE?

TRE sopii omatoimisen kehonhuollon ja rentoutumisen välineeksi. Menetelmää käytetään mm. urheiluvalmennukseen, taiteellisen työn fasilitoimiseen, työstressin helpottamiseen (esim. opettajat, terveydenhoitohenkilökunta, sosiaalityöntekijät)  ja erilaisten trauma-peräisten stressihäiriön hoitoon. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien kuten sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, vaikeista psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. Raskaana oleville TRE:tä ei myöskään suositella. Kysy lääkäriltäsi ennen aloittamista, jos olet epävarma oman sairautesi suhteen.

 

PAIKKA VAARA-kollektiivin harjoitustila, Sammonkatu 7B, Kajaani

AIKA: ilmoitetaan elokuussa 

 

RYHMIÄ OHJAAVAT SYYSKAUDELLA 2018 SERTIFIOIDUT TRE-OHJAAJAT:  Barbara Rautiainen, Sara Saxholm ja Sami Sainio.

 

TIEDUSTELUT

Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse Sara Saxholm: sara.saxholm@gmail.com, p. 041-459 8940. Lisätietoa menetelmästä löytyy esim. www.trefinland.fi tai www.mentormi.fi . Mukaan tarvitset joustavat ja rennot vaatteet, oman alustan, esim. jumppa/jooga-alustan ja halutessasi viltin / lämmintä vaatetta loppurentoutumisen ajaksi.

 

Lämpimästi tervetuloa, konkaritärisijät sekä uudet kiinnostuneet!