Vastaanotto Helsinki

Syyskaudella 2018 vastaanotan sekä Mentorhuoneella että Väestöliitossa. Jos sinulla on tarvetta keho-orientoituneeseen työnohjaukseen, terapeuttiseen työskentelyyn itsesi kanssa tai haluat TRE-ohjausta, olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni. Erikoistuin hahmoterapiaopintojeni aikana pari- ja seksuaaliterapeutiksi, eli myös pari- ja seksuaaliterapia on mahdollista.

Keho-orientoituneisuudella tarkoitan kehon viestien ja tuntemusten sensitiivistä huomioimista, niistä tietoiseksi tulemista. Kehon huomioiminen terapiatilanteessa tai työnohjauksessa tarkoittaa myös asennoista, hengityksestä, kehon liikahduksista ja hermoston vireystilasta tietoiseksi tulemista. Kehon tieto ja tietämys on välitöntä ja siinä on syvää viisautta. 

Työnohjaajakoulutukseni nojaa voimavarakeskeiseen ja dialogiseen viitekehykseen, taustalla vaikuttaa vahvasti mm. Jaakko Seikkulan ”Avoin dialogi” hoitomalli. 

Vastaanotan ydinkeskustassa: Väestöliitossa, Kalevankatu 16 ja Mentorhuoneella, Malminkatu 32 B.  // Yhteystiedot: kirsitormi@icloud.com tai puh. 050-3080203 tai Väestöliitto https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi .  

Kuntoutuspsykoterapian tarpeessa olevia Kela-asiakkaita en valitettavasti voi toistaiseksi palvella (Kela-mahdollisuus häämöttää vasta tulevaisuudessa).

 

Hintoja / Mentorhuone, Helsinki: 
- Hahmoterapia, työnohjaus, mentorointi ja TRE-ohjaukset 80€ / 45min ja 90€ / 60min  
- työnohjaukset myös 2-3 hengen pienryhmissä mahdollisia
- vierailut työyhteisöihin: työnohjaus sekä TRE-ohjaukset - kysy tarjous

Hintoja / Väestöliitto, Helsinki:

- Yksilöterapia         93€ / 45 min   ja    118 € / 60 min  

- Yksilötyönohjaus   93 euroa + alv /  45 min     ja   118 euroa + alv  /60 min                                

- Pariterapia    148€ / 90 min 

 

 

LISÄTIETOA: 

Työnohjaus: http://www.mentormi.fi/132099467 

Hahmoterapia: http://www.mentormi.fi/132099454 

TRE: http://www.mentormi.fi/132099452

Ihminen tavattavissa mentorointi: http://www.mentormi.fi/132099434 

Pari- ja seksuaaliterapia: http://www.mentormi.fi/132099466 

Lisätietoa työskentelyotteestani: http://www.mentormi.fi/132099436 

 

Palautteita vuosien varrelta: 

”Kirsi on todella ammattitaitoinen, herkkävaistoinen, lämmin ja turvallinen. Toisinaan myös raivostuttavan tarkkanäköinen ja suora. t. nimim. -kaksi vuotta asiakkaana-.”


”Uusi ulottuvuus avautui Kirsin työnohjauksessa. Minulla on käsittämätön koneisto, keho, ollut käyttämättä miltei kokonaan työssäni opetuspuolella. Olen saanut työkaluja ammentaa kehoni viisaudesta haastavissakin tilanteissa ja osaan paremmin myös suojella omaa jaksamista, rajojani.”