Vastaanotto Helsinki

 

HUOM! Toistaiseksi en voi ottaa uusia asiakkaita Helsinkiin (maaliskuu 2020 saakka).

 

Olen pitänyt vastaanottoa Helsingissä syyskaudesta 2017 alkaen. Jos sinulla on tarvetta keho-orientoituneeseen työnohjaukseen, terapeuttiseen työskentelyyn itsesi kanssa tai haluat TRE-ohjausta, olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni. Erikoistuin hahmoterapiaopintojeni aikana pari- ja seksuaaliterapeutiksi, eli myös pari- ja seksuaaliterapia on mahdollista.

 

Keho-orientoituneisuudella tarkoitan kehon viestien ja tuntemusten sensitiivistä huomioimista, niistä tietoiseksi tulemista. Kehon huomioiminen terapiatilanteessa tai työnohjauksessa tarkoittaa myös asennoista, hengityksestä, kehon liikahduksista ja hermoston vireystilasta tietoiseksi tulemista. Kehon tieto ja tietämys on välitöntä ja siinä on syvää viisautta. 

 

Työnohjaajakoulutukseni nojaa voimavarakeskeiseen ja dialogiseen viitekehykseen, taustalla vaikuttaa vahvasti mm. Jaakko Seikkulan ”Avoin dialogi” hoitomalli. 

 

Vastaanotan Väestöliitossa, Kalevankatu 16.

Väestöliiton vastaanoton hinnat löydät täältä: https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi 

 

Yhteystiedot: kirsitormi@icloud.com , puh. 050-3080203 

Väestöliitto https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/terapeutit/kirsi-tormi/   

 

Palautteita vuosien varrelta: 

”Kirsi on todella ammattitaitoinen, herkkävaistoinen, lämmin ja turvallinen. Toisinaan myös raivostuttavan tarkkanäköinen ja suora. -kaksi vuotta asiakkaana-.”


”Uusi ulottuvuus avautui työnohjauksessasi. Minulla on käsittämätön koneisto, keho, ollut käyttämättä miltei kokonaan työssäni opetuspuolella. Olen saanut työkaluja ammentaa kehoni viisaudesta haastavissakin tilanteissa ja osaan paremmin myös suojella omaa jaksamista, rajojani.”

 

Kuntoutuspsykoterapian tarpeessa olevia Kela-asiakkaita en valitettavasti voi toistaiseksi palvella (Kela-palveluntuottajuus häämöttää vasta tulevaisuudessa).