Vastaanotto Helsinki

HUOM! Toistaiseksi en voi ottaa uusia asiakkaita Helsinkiin (joulukuu 2019 saakka).

 

Olen pitänyt vastaanottoa sekä Mentorhuoneella että Väestöliitossa syyskaudesta 2017 alkaen. Jos sinulla on tarvetta keho-orientoituneeseen työnohjaukseen, terapeuttiseen työskentelyyn itsesi kanssa tai haluat TRE-ohjausta, olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni. Erikoistuin hahmoterapiaopintojeni aikana pari- ja seksuaaliterapeutiksi, eli myös pari- ja seksuaaliterapia on mahdollista.

 

Keho-orientoituneisuudella tarkoitan kehon viestien ja tuntemusten sensitiivistä huomioimista, niistä tietoiseksi tulemista. Kehon huomioiminen terapiatilanteessa tai työnohjauksessa tarkoittaa myös asennoista, hengityksestä, kehon liikahduksista ja hermoston vireystilasta tietoiseksi tulemista. Kehon tieto ja tietämys on välitöntä ja siinä on syvää viisautta. 

 

Työnohjaajakoulutukseni nojaa voimavarakeskeiseen ja dialogiseen viitekehykseen, taustalla vaikuttaa vahvasti mm. Jaakko Seikkulan ”Avoin dialogi” hoitomalli. 

 

Vastaanotan ydinkeskustassa, Kampissa:

  • Väestöliitossa, Kalevankatu 16
  • Mentorhuoneella, Malminkatu 32 B 

 

Hintoja / Mentorhuone, Helsinki: 

  • Hahmoterapia, työnohjaus, mentorointi ja TRE-ohjaukset 80€ / 45min ja 90€ / 60min  
  • työnohjaukset myös 2-3 hengen pienryhmissä mahdollisia
  • vierailut työyhteisöihin: työnohjaus sekä TRE-ohjaukset - kysy tarjous

Hintoja / Väestöliitto, Helsinki (hinnat sisältävät 14 eur toimistomaksun):

  • Yksilöterapia         94€ / 45 min   ja    118 € / 60 min 
  • Yksilötyönohjaus   94 euroa + alv /  45 min     ja   118 euroa + alv  /60 min
  • Pariterapia    148€ / 90 min 

 

Yhteystiedot: kirsitormi@icloud.com , puh. 050-3080203 

Väestöliitto https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/terapeutit/kirsi-tormi/   

 

Palautteita vuosien varrelta: 

”Kirsi on todella ammattitaitoinen, herkkävaistoinen, lämmin ja turvallinen. Toisinaan myös raivostuttavan tarkkanäköinen ja suora. -kaksi vuotta asiakkaana-.”


”Uusi ulottuvuus avautui työnohjauksessasi. Minulla on käsittämätön koneisto, keho, ollut käyttämättä miltei kokonaan työssäni opetuspuolella. Olen saanut työkaluja ammentaa kehoni viisaudesta haastavissakin tilanteissa ja osaan paremmin myös suojella omaa jaksamista, rajojani.”

 

Kuntoutuspsykoterapian tarpeessa olevia Kela-asiakkaita en valitettavasti voi toistaiseksi palvella (Kela-palveluntuottajuus häämöttää vasta tulevaisuudessa).