Kajaanin TRE-ryhmä

 HUOM! 

Sunnuntain TRE-ryhmä on peruttu/tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tiedotamme toiminnan jatkumisesta TRE Kajaani FB-sivulla: TRE Kajaani 

 

KEVÄTKAUSI 2020

TRE-ryhmä jatkaa Vaaran tiloissa (Sammonkatu 7B) sunnuntaina 12.1.2020. HUOM! Uusi aika klo 10.30-12.00. Ryhmä on tarkoitettu TRE-aloituskurssin tai yksilöohjauksessa käyneille oman prosessin ylläpitämiseksi ja syventämiseksi. Löydät tietoa aloituskursseista ja TRE-ohjaajien tarjoamista yksilöohjauksista TRE Kajaani FB-ryhmästä.

PAIKKA: Vaara-kollektiivin harjoitustila, Sammonkatu 7B, Kajaani 

AIKA: sunnuntaisin klo 10.30 - 12.00 

HINTA: kaikki 16 kertaa 100€ / kertamaksu 10€ , maksu käteisellä.

 

HARJOITUSKERRAT: 12.1, 19.1, 26.1, 2.2, 9.2, 16.2, 23.2, 1.3, 8.3, 15.3, 22.3 29.3, 5.4, 19.4, 26.4, 3.5. 2020. HUOM! PÄÄSIÄISENÄ EI TRE:TÄ. Aloituskurssin / yksilöohjauksen jälkeen voit tulla paikalle silloin kun pääset, sitoutumista kaikille kerroille ei vaadita. 

TAPAAMISISSA VUOROTTELEVAT SERTIFIOIDUT TRE-OHJAAJAT, mm. Meri Mikkonen, Sonja Pakalén, Satu Rinnetmäki, Sara Saxholm, Miia Setälä 

TIEDUSTELUT: Sonja Pakalén (sonja@royalsd.fi / p. 050 3595259), Sara Saxholm (sara.saxholm@gmail.com/ p. 041 459 8940 ) 

Lisätietoa menetelmästä löytyy esim. www.trefinland.fi tai www.mentormi.fi. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

Mukaan tarvitset joustavat ja rennot vaatteet, oman alustan (esim. jumppa/joogamaton) ja viltin loppurentoutumisen ajaksi.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan Facebook-ryhmässä, löydät ryhmän täältä (klikkaa): TRE Kajaani 

TRE-MENETELMÄ

TRE-stressinpoisto eli TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercices) on harjoitesarja, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Harjoitus käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. Harjoituksen aluksi tehdään yksinkertainen liikesarja, joka on helppo oppia ja sen vaikutuksesta kehoa rentouttava vapina käynnistyy.

KENELLE?

TRE sopii omatoimisen kehonhuollon ja rentoutumisen välineeksi. Menetelmää käytetään mm., urheiluvalmennukseen, taiteellisen työn fasilitoimiseen, työstressin helpottamiseen (esim. opettajat, terveydenhoitohenkilökunta, sosiaalityöntekijät), päihdekuntoutukseen ja sotaveteraanien trauma-peräisen stressihäiriön hoitoon. 

TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien kuten sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, vaikeista psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. Raskaana oleville TRE:tä ei myöskään suositella. Kysy lääkäriltäsi ennen aloittamista, jos olet epävarma oman sairautesi suhteen.

 

Kuva: Jamie Mitchell