HIIT & TRE

SINUSSA ON VOIMAA! -kurssi

 

Suuren kysynnän vuoksi kevään toinen

 

Sinussa on voimaa! -kurssi alkaen ke 16.3.2016 ja päättyen pe 8.4.

Intensiivinen 3,5 viikon harjoitteluohjelma – tule mukaan lisäämään hyvinvointiasi!

  

Olet lämpimästi tervetullut mukaan intensiiviseen 3,5 viikkoa kestävään kokonaisvaltaiseen hyvinvointisi kehittämiseen! Tapaamisia on kuusi kertaa.

Fyysistä kuntoa kohotamme oman kehon painolla tehtävällä, lihaskuntoa kasvattavalla HIIT-treenillä ja mielen & kehon hyvinvointia voimistamme TRE-stressinpurkumenetelmällä. Houkuttelen sinua mukaan myös sokerin (=herkkujen) vähentämiseen kurssin ajaksi.

HIIT (High Intensity Interval Training) tarkoittaa intervallitreeniä, jossa syke pidetään korkealla koko treenin ajan, lukuun ottamatta lyhyitä palautusvaiheita. Yhden HIIT-harjoittelun läpiviemiseen menee aikaa noin 20-30 minuuttia. Treeni aiheuttaa kehossa hormonaalisen reaktion, jolla on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Tähän yksinkertaisista lihaskuntoliikkeistä koostuvaan harjoitteluohjelmaan tarvitset vain oman kehosi painon.

TRE-stressinpoisto eli TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercices) on harjoitesarja, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Harjoitus käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. Harjoituksen aluksi tehdään yksinkertainen liikesarja, joka on helppo oppia ja sen vaikutuksesta kehoa rentouttava vapina käynnistyy. Kurssin jälkeen voit käyttää TRE:tä itsehoitomenetelmänä.

 

KENELLE?

Sinussa on voimaa! -kurssi sopii perusterveelle ja -kuntoiselle ihmiselle, joka haluaa kohottaa energiatasoaan. Nivelten liikettä rajoittavat vammat ovat esteenä osallistumiselle (HIIT) (esim. hankaluus mennä kyykkyyn). TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien kuten sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/diagnoosin jälkeen tai epilepsiaa sairastaville, ei myöskään raskaana oleville.

 

PAIKKA               

Kauppakatu, Raatihuoneentori, Kajaani (entinen H & H Dancehouse -sali)

AIKA                  

aina klo 16.15-17.45 (1h 30min) alkaen ke 16.3.  ja päättyen pe 8.4.  

ELI: ke 16.3., ma 21.3., ke 23.3., pe 1.4., ke 6.4. ja pe 8.4. Huomioithan vaihtelevat viikonpäivät.

 

HINTA

95€ (sis. ALV), sisältäen materiaalin kurssin jälkeiseen omatoimiseen harjoitteluun

sekä etätuen puhelimitse tarvittaessa kurssin aikana.

 

OHJAAJA

Olen Kirsi Törmi, monialainen ”kehotyöläinen”, tanssija-koreografi, tanssin tutkija, sertifioitu TRE-ohjaaja ja Ihminen tavattavissa mentor. Minulla on 15 vuoden kokemus eri ryhmien ohjaamisesta, viimeiset neljä vuotta olen suuntautunut erilaisiin hyvinvointiryhmiin.

 

ILMOITTAUTUMISET ja LISÄTIETOA

Varaa paikkasi ke 9.3.2016 mennessä! Edellinen kurssi täyttyi parissa päivässä, joten jos haluat varmistaa paikkasi ryhmässä, ilmoittaudu pian, vaikka heti. Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse Kirsille: kirsi.saastamoinen@mac.com, puh. 050-3080203. 

 

Mukaan tarvitset joustavat ja rennot vaatteet, oman alustan, esim. jumppa/jooga-alustan ja halutessasi viltin / lämmintä vaatetta tai vaihtovaatteet loppurentoutumisen ajaksi.

 

Lämpimästi tervetuloa löytämään voimaa ja energiaa kehostasi!

 

Kevään ensimmäinen Sinussa on voimaa! kurssi pidettiin keskiviikkoisin, tammikuusta maaliskuulle, alkaen ke 27.1.2016 ja päättyen ke 2.3.2016.