Psykodraamaryhmä

Psykodraamaryhmä Kajaanissa, syksy 2016

Ryhmän tarkoituksena on lisätä osallistujiensa itsetuntemusta, tietoisuutta omasta itsestä ja omista valinnoista. Tapaamisten tehtävänä ei ole antaa valmiita vastauksia, vaan avustaa oivaltamisen ja tietoisuuden tiellä. Ryhmä tukee ja rohkaisee osallistujaa, kun tämä ottaa askeleita kohti uutta ja tutkimatonta.

Aika

Aloitus sunnuntaina 9.10. klo 9-16. Muut tapaamiset su 13.11. ja la-su 10.-11.12. Tapaamisia on siis yhteensä neljänä päivänä ja aina klo 9-16. Tapaamispaikka ilmoitetaan myöhemmin. 

Kenelle

Ryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, mukaan tarvitaan vain rehellinen halu tutustua itseensä. Ryhmän toiminta on luottamuksellista. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Haastattelen jokaisen ryhmäläisen ennen ryhmän aloitusta.

Hinta                  

190,00€ (sis. ALV 24%)  Voit maksaa myös erissä.

Sisällöstä

Psykodraama on elämän inhimillisten kokemusten kohtaamista. Psykodraama on etukäteen suunnittelematonta aiheiden näyttämöllistämistä sekä oman spontaaniuuden ja luovuuden etsimistä. Se on koulutetun ammattilaisen avulla tapahtuvaa terapeuttista toimintaa. 

Ryhmätyöskentelyssä on mahdollista nostaa työskentelyn aiheeksi menneisyyden ja nykyisyyden ihmissuhteita ja tapahtumia sekä tutkia ryhmäläisten välisiä vuorovaikutussuhteita. Ryhmän tavoitteena on lisätä osallistujiensa tietoisuutta omasta elämästä sekä mahdollisuuksista elämänvalintojen edessä. Ryhmä tarjoaa kokonaisvaltaisen ja luovan lähestymistavan pulmien käsittelyyn.

Ryhmän lähestymistapa on kokemuksellinen, osallistujan omaa luovuutta tukeva ja elämäniloa etsivä. Ryhmässä on mahdollisuus laajentaa tietoisuutta omista käyttäytymiskaavoista, puolustusmekanismeista, kehon tuntemuksista ja tavoista olla kontaktissa. Lisääntyvä tietoisuus itsestä antaa mahdollisuuden uusiin valintoihin, joita ryhmässä voi harjoitella. Ryhmämuotoinen psykodraama on erittäin tehokas työskentelymuoto sekä kukkarolle että mielelle. Ryhmä antaa mahdollisuuden hiljaiseen työskentelyyn ja aktiiviseen osallistumiseen kontaktissa muiden kanssa.

Vetäjä

Olen Heikki Törmi ja koulutukseltani olen psykodraamaohjaaja, Ihminen tavattavissa-mentor ja teatteritaiteen maisteri. Lisäksi opiskelen hahmoterapiaa Tanskassa (GIS).

Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Heikki Törmi, psykodraamaohjaaja, 0505207790, tormi@mac.com

Ilmoittautumiset 30.9. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!