TRE aloituskurssi

TRE aloituskurssi Kajaanissa su 7.5. klo 10-12.30


TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE Trauma and Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutuksen ilmenevät nopeasti. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, tohtori David Berceli. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. TRE auttaa selviämään stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttaneista kokemuksista voimaannuttavalla tavalla.

TRE-aloituskurssin aikana opit:

TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi,

TRE:n viitekehyksen, kehon stressireaktiot: niiden syntyminen ja purkaminen,

käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin,

ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).


AIKA JA PAIKKA
Koulutus pidetään Kajaanissa Vaara kollektiivin tiloissa sunnuntaina 7.5.2017 klo 10.00-12.30:

Vaara kollektiivi
Sammonkatu 7 B,
87100 Kajaani

Tiloissa on käytössä keittiö ja pukuhuoneet.
 

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto, lämmin viltti loppurentoutukseen ja pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin.

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

KOULUTTAJA
TRE® Certification Trainer, diplomi-insinööri, Jyrki Rytilä. Hän vastaa TRE -ohjaaja-koulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

KOULUTUKSEN HINTA
Kurssin hinta on 50€ (sis. alv 10%) sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa, ja luentomateriaalin. Koulutuksen voi maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla. Kurssin hinta on 30€ (sis. alv 10%) sarjalipulla Kajaanin TRE-ryhmässä harjoitteleville. Sinulla on mahdollisuus ostaa David Bercelin 20-sivuinen TRE-harjoittelijan opas 10€ hinnalla.

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT
Ilmoittautumiset sähköpostitse TRE-mentori Kirsi Törmille (kirsi.saastamoinen@me.com).  Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (max. 20 henkilöä). Tiedustelut: Kirsi puh. 050 308 0203.

Tiedustelut kurssin sisällöstä sähköpostitse tai puhelimitse TRE-kouluttaja Jyrki Rytilälle (jyrki.rytila@icloud.com), puh. 040 558 6466.