TRE aloituskurssi

TRE stressinpurkuliikkeet

TRE-STRESSINPURKULIIKKEET – SYVÄJÄNNITYKSISTÄ VAPAAKSI

ALOITUSKURSSI KAJAANISSA pe 18.8.2017 klo 17.00-19.30

 

Tervetuloa oppimaan helppo, voimia ja vireyttä palauttava kehollinen stressinpurkumenetelmä TRE® (Tension & Stress Releasing Exercises). TRE-menetelmää käytetään nykyään mm. urheilusuorituksesta palautumiseen, stressin purkamiseen, rentoutumiseen, kehotuntemuksille virittäytymiseen, psyko-sosiaalisen kuormituksen lieventämiseen ja työhyvinvoinnin edistämiseen. Menetelmä pohjautuu kaikille nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

 

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssilla teemme TRE-harjoituksen kaksi kertaa ja saat tietoa TRE:n fysiologisesta taustasta. TRE sopii itsehoitomenetelmäksi; saat aloituskurssilta mukaasi tietopaketin, jonka pohjalta voit jatkaa TRE:tä kotona. Kurssilla saat myös käytännön opastusta käsitellä esimerkiksi työ- tai muuta stressiä tai keho-mielen ylikuormitusta. Kurssi on tekemällä oppimista:

  • opit TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi
  • kuulet lyhyen luennon stressireaktion synty- ja purkumekanismista sekä lihasten tärinänä/vapinana alkava luonnollisesta palautumisrefleksistä
  • ymmärrät perusteet, jotka sinun on hyvä huomioida omassa TRE-harjoittelussasi
  • saat ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoitteluun ja itsesäätelyyn (ei muiden ohjaamiseen)

 

KOHDERYHMÄ

Kurssi soveltuu kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, perusterveille ihmisille, lapset (yli 8v.) ja nuoret ovat myös tervetulleita. TRE® ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista ja kysy lisää. Ryhmän koko max 12. Mikäli olet kiinnostunut Kajaanin TRE-ohjaajakoulutuksesta (25.8.2017-18.3.2018), voit tulla aloituskurssille tutustumaan!

 

AIKA JA PAIKKA

TRE-aloituskurssi pidetään pe 18.8. klo 17.00-19.30 (2,5h) Kajaani Dancen tiloissa Raatihuoneentorin S-marketin alakerrassa, os. Kauppakatu 30.

Ilmoittautumiset ke 16.8. mennessä Kirsille: kirsi.saastamoinen@mac.com  tai puh. 050-3080203. Jumppa-alustoja löytyy salilta, tarvitset mukaasi vain joustavat vaatteet (myös lämmintä vaatetta) ja oman vesipullon.

 

KOULUTTAJA

Sertifioitu TRE-ohjaaja ja -mentori, tanssitaiteen tohtori, Ihminen tavattavissa mentor, hahmoterapeutti Kirsi Törmi. Kirsillä on 20 vuoden kokemus eri ryhmien ohjaamisesta, joista edeltävät kuusi vuotta on suuntautunut erilaisiin hyvinvointiryhmiin.

 

ALOITUSKURSSIN HINTA

Kurssin hinta on 50€ (sis. ALV 10%), sisältäen koulutuksen, kahvia / teetä ja pientä purtavaa sekä kotiharjoitteluohjeet. Kurssin voi maksaa etukäteen s-postitse lähetettävällä laskulla tai käteisellä paikan päällä.

 

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TRE-ohjaajakoulutuksesta, täältä löydät lisätietoa:

http://www.trefinland.fi/?page_id=16880 

 

Lämpimin terveisin, Kirsi Törmi, Avoin yhtiö Törmi & Törmi

Jos sinulla on kysyttävää, laita s-postia kirsi.saastamoinen@mac.com tai soita p. 050-3080203.