Psykologi, hahmoterapeutti, psykodraamaohjaaja, kouluttaja, TRE-ohjaaja, teatteritaiteen maisteri

Yksityisvastaanoton lisäksi toimin tällä hetkellä psykologina Kainuun hyvinvointialueen nuorisopsykiatrialla ja työterveyshuollossa Terveystalolla. Olen psykologin koulutukseni lisäksi gestalt- eli hahmoterapeutti, psykodraamaohjaaja (certified practitioner) ja työnohjaaja (STOry), rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, TRE (trauma and tension releasing exercises) –ohjaaja ja teatteritaiteen maisteri.


Vastaanotollani tarjoan sinulle erilaisia psykologista ymmärrystä ja joustavuutta lisääviä terapeuttisia työskentelyvaihtoehtoja. Terapeuttisen työskentelyn tavoitteet ja menetelmät sovin aina yhdessä sinun kanssasi.


Vastaanotollani voimme esimerkiksi tutkia miten voisit paremmin oppia kuuntelemaan itseäsi, yksilöllistä kokemusmaailmaasi ja sen merkityksiä nykyisyydelle sekä saattamaan tätä ymmärrystä myös käytännön elämääsi. Tietoisuuden lisääntyminen, omien tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen, läsnäolon esteiden purkaminen ja omien elämänvalintojen pohtiminen luo uudenlaista tapaa olla olemassa ja kokea elämää. Elävä suhde läsnä olevaan hetkeen tekee elämästä rikkaampaa ja vuorovaikutuksesta muiden ihmisten kanssa antoisampaa.


Laillistettuna psykologina olen sitoutunut noudattamaan terveydenhuollon ammattihenkilöiden ja psykologiliiton ammattieettisiä periaatteita ja hyviä käytäntöjä kaikessa työssäni.


Tervetuloa!

Tiedustelut: Heikki Törmi, p. 0505207790, tormi(at)mac.com

Yhteystiedot


Kirsi Törmi p. 050 3080203 kirsitormi(at)icloud.com

Heikki Törmi p. 050 520 7790 tormi(at)mac.com